Szolgáltatások

Magas színvonalú díszletek készítése a tervezéstől a kivitelezésig, melyeket a 3D tervezés legmodernebb eszközeivel készítünk el. Segítségével még a tervezőasztalon kiderülnek a megvalósíthatóság határai, gyárthatóság, a pontos határidők megállapítása és betartása. A látványterveket a valós fényviszonyoknak valamint az adott kamerák adottságainak figyelembe vételével tervezzük.

A minőségi kivitelezést cégünkkel kapcsolatban álló szakembergárda készíti, melyre garanciát vállalunk. 

Egyedi megoldásokkal, egyedi bútorokat tervezünk a megrendelő igényeinek figyelembe vételével. Határ a megvalósíthatóság.

Lakásfelújítás, házfelújítás, új ház építése előtt áll?

Építési tervek, illetve meglévő ingatlan méretezése alapján, előre megtervezhető bejárható 3D tervek készítése, melynek segítségével a terek elosztása, térelválasztók elhelyezése, bútorok világítótestek elhelyezése megvalósítható fizikai munka elkerülésével.

A meglévő helyiség belső stílusához igazított egyedi bútor, eszközök tervezése, valamint a beépítésének megtervezése.

A természetes és mesterséges fények megfelelő kombinációjának megtervezése az helyiség adott tevékenységéhez. Az energiahatékony megoldásokat kínálunk, melyek összhangban vannak az építészeti és látványtervekkel.

Minden általunk készített terv megvalósításához rendelkezünk a szükséges hozzáértő szakembergárdával. A minőségre garanciát vállalunk. Kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal, és eszközökkel számolunk terveinknél.